Privé

Ben jij op zoek naar een bevalcursus waarbij jij en je partner alle tijd en rust hebben?

In de privé cursus staan jouw gevoel en behoeften centraal.

Sharon Groen
Child Birth Educator

Prive cursus voorbereiden bevalling

Waarom deze cursus?

Ben jij op zoek naar een bevalcursus waarbij jij en je partner alle tijd en rust hebben om de informatie in je eigen vertrouwde omgeving door te nemen? Of heb je een persoonlijk verhaal, zoals een eerder trauma, angsten of andere gevoelige kwesties, die je liever niet in een groep wilt bespreken? Je kunt de Complete Cursus ook privé volgen.

In de privé cursus staan jouw gevoel en behoeften centraal. Samen creëren we een veilige omgeving waarin je vrijuit kunt spreken en je verhaal kunt delen. Geen afleiding of tijdsdruk, maar alle ruimte om dieper in te gaan op jouw specifieke vragen en situatie. Stuur mij een e-mail of Whatsapp en ik neem binnen 24 uur contact met je op om de cursus te plannen.

Een uitgebreide en unieke voorbereiding op de bevalling waarin jouw persoonlijke wensen en behoeften centraal staan

Ervaringen van andere Geboorte Academy moeders

Na een eerdere traumatische bevalling had ik zoveel behoefte aan persoonlijke aandacht. Het feit dat Sharon ook als psycholoog werkt was voor ons perfect. Ze heeft zonder oordeel naar ons verhaal geluisterd, en wist feilloos aan te voelen waar onze behoefte lag. Dankzij haar hulp en steun was de 2e bevalling precies volgens het boekje. Zo één waar ik de rest van mijn leven kracht uit put. Bedankt! ❤️

Stephanie | moeder van luuk

Heerlijk thuis in onze vertrouwde omgeving; wat een luxe! Ik vond het zo fijn dat er enkel en alleen tijd was voor ons gevoel en onze behoefte. Ik kan het iedereen aanraden! Stap voor stap heb jij ons meegenomen in de voorbereiding en wat voelde ik mij krachtig; je bent een overperformer! Dankzij jouw hulp was de geboorte een hemelse ervaring. Onwijs bedankt voor alles dat je voor ons gedaan hebt!

Lizzy | moeder van Jet

Door mijn angst voor de bevalling werd ik via de verloskundige getipt op jouw Prive cursus. Jij hebt er voor gezorgd dat ik beter wist om te gaan met mijn gevoel, en deze zelfs wist om te buigen in positieve gedachten. De bevalling was hard werken, maar ik wist dat ik het aankon. En dat heeft mij erdoor heen gesleept. Ik ben zo ontzettend trots op mezelf. Ik had me geen betere voorbereiding kunnen wensen 😘

Annelie | moeder van Nora

Veelgestelde vragen

Waar haal jij de medische informatie vandaan?

Ik ben opgeleid door Rianne Reijneveld van Medisch Bevallen, wat mijn basis vormt. Voor overige medische informatie raadpleeg ik betrouwbare wetenschappelijke artikelen. En voordat ik iets deel, laat ik het altijd checken door een verloskundige en/of gynaecoloog. Zo zorg ik ervoor dat jij de meest accurate en begrijpelijke informatie ontvangt. 🌟 Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust!

Wat is het beste moment om te starten?

Het draait allemaal om jouw gevoel! Of je nu bij 12 weken denkt, “Yes, laten we beginnen!” of bij 36 weken denkt, “Misschien is zo’n cursus toch handig,” het maakt niet uit. Kies wat het beste bij jouw situatie past. Mijn advies? Start na de 20 weken en idealiter rond de 26-28 weken, zodat je genoeg tijd hebt om je te verdiepen en je wensen met je geboorteteam te bespreken.

Wat maakt deze cursus zo uniek?

Ja, ik heb 100% geloof in de natuurlijke kracht van het vrouwelijk lichaam, en dat komt uiteraard uitvoerig aan bod.

 

Wat mijn cursus anders maakt, is dat we niet alleen jouw droombevalling bespreken, maar ook de ‘wat-als’ scenario’s. Zodat jij je straks 100% in controle voelt, en weet dat je het aankunt, wat er ook op je pad komt ♡

Wat als je al eerder bent bevallen?

Dat is helemaal prima. Of het nu je eerste of volgende bevalling is, de cursus biedt waardevolle inzichten en tools die relevant zijn voor elke zwangerschap. Als je twijfelt, neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee. 

Wat als ik niet zo wetenschappelijk ben aangelegd?

No worries. Het is mijn passie om complexe wetenschap te vertalen naar begrijpelijke taal zonder ingewikkelde poespas. De cursus is voor iedereen, ongeacht je achtergrond. Het draait om praktische kennis en zelfvertrouwen, niet om ingewikkelde termen.

Ik twijfel of deze cursus bij me past, wat nu?

Bel of app me! Als je twijfelt of de Privé cursus bij je past, ben ik hier om je te helpen. Laten we samen bespreken wat je zoekt en waar je behoeften liggen. Ik kan je meer vertellen over de inhoud van de cursus en hoe het jou specifiek kan ondersteunen. Bel gerust, stel je vragen, en laten we samen kijken wat de perfecte match voor jou is! 😊

Is betalen in termijnen mogelijk?

Absoluut! Ik vind het heel belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Daarom kan de factuur in twee termijnen voldaan worden. Het is wel belangrijk dat het volledige bedrag uiterlijk 2 werkdagen voor de start binnen is. 

Ik sta voor je klaar

Gewoon wat vragen, even kennismaken of overleggen welke cursus het best bij jouw situatie past? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen, zodat ik je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontspannen bevallen bij medische indicatie cursus