Basis

De Basiscursus biedt jou de essentiële kennis die je nodig hebt om met vertrouwen aan je bevalling te beginnen

Sharon Groen
Child Birth Educator

Basiscursus ter voorbereiding op je bevalling

Waarom deze cursus?

De Basiscursus is perfect als je behoefte hebt aan extra informatie, maar niet de tijd hebt om de Complete cursus te volgen. Of misschien wil je liever een beknopt overzicht van wat je kunt verwachten. De Basiscursus biedt jou de essentiële kennis die je nodig hebt om met vertrouwen aan je bevalling te beginnen om naderhand met een positief gevoel terug te kunnen kijken op het bevalproces.

Wat leer je?

Cursusdag 1
Cursusdag 2

Na deze cursus

Praktische informatie

De Basiscursus biedt jou de essentiële kennis die je nodig hebt om met vertrouwen aan je bevalling te beginnen

Evaringen van andere Geboorte Academy moeders

Na mijn vorige bevalling was die Basiscursus echt een life-saver! Met alle ins en outs over bevallen voelde ik me mega zelfverzekerd en klaar voor actie. Was het pittig? Hell yeah! Maar tegelijkertijd was het ook het meest geweldige avontuur ooit. Ik ben zo happy en trots. Als er een derde komt, weet ik zeker dat ik weer bij jou aanklop voor je top begeleiding, mooie woorden en professionaliteit. 🌟

Yvonne | Moeder van Boaz

Lieve lieve Sharon, een badass, dat is hoe ik mij voel. Ik had geen idee dat ik zoveel power in me had. Het ging niet helemaal zoals we hadden gehoopt, maar door de realistische voorbereiding wisten we precies hoe we moesten dealen met een andere wending. Ondanks alles kijken we super positief terug op de bevalling, en dat komt echt door jouw top cursus! Thanks voor het delen van al die waardevolle info. ♡

Rosanne | Moeder van Fiene

Door jouw cursus wist ik het zeker; IK KAN DIT! En wauw, wat een ervaring. De informatie die je ons hebt gegeven gaf een goede kijk op het bevalproces, veel vertrouwen, liefde en kracht. Ik wist dankzij de cursus wat er in mijn lichaam gebeurde, en wat ik nodig had om te ontspannen. Ook het geboorte team was een droom…Door jouw tips heb ik de beste ondersteuning gekregen die een vrouw zich kan wensen. Bedankt!

Merel | moeder van gijs

Veelgestelde vragen

Waar haal jij de medische informatie vandaan?

Ik ben opgeleid door Rianne Reijneveld van Medisch Bevallen, wat mijn basis vormt. Voor overige medische informatie raadpleeg ik betrouwbare wetenschappelijke artikelen. En voordat ik iets deel, laat ik het altijd checken door een verloskundige en/of gynaecoloog. Zo zorg ik ervoor dat jij de meest accurate en begrijpelijke informatie ontvangt. 🌟 Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust!

Wat is het beste moment om te starten?

Het draait allemaal om jouw gevoel! Of je nu bij 12 weken denkt, “Yes, laten we beginnen!” of bij 36 weken denkt, “Misschien is zo’n cursus toch handig,” het maakt niet uit. Kies wat het beste bij jouw situatie past. Mijn advies? Start na de 20 weken en idealiter rond de 26-28 weken, zodat je genoeg tijd hebt om je te verdiepen en je wensen met je geboorteteam te bespreken.

Wat maakt deze cursus zo uniek?

Ja, ik heb 100% geloof in de natuurlijke kracht van het vrouwelijk lichaam, en dat komt uiteraard uitvoerig aan bod.

 

Wat mijn cursus anders maakt, is dat we niet alleen jouw droombevalling bespreken, maar ook de ‘wat-als’ scenario’s. Zodat jij je straks 100% in controle voelt, en weet dat je het aankunt, wat er ook op je pad komt ♡

Wat als je al eerder ben bevallen?

Dat is helemaal prima. Of het nu je eerste of volgende bevalling is, de cursus biedt waardevolle inzichten en tools die relevant zijn voor elke zwangerschap. Als je twijfelt, neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee. 

Wat als ik niet zo wetenschappelijk ben aangelegd?

No worries. Het is mijn passie om complexe wetenschap te vertalen naar begrijpelijke taal zonder ingewikkelde poespas. De cursus is voor iedereen, ongeacht je achtergrond. Het draait om praktische kennis en zelfvertrouwen, niet om ingewikkelde termen.

Ik twijfel of deze cursus bij me past, wat nu?

Bel of app me! Als je twijfelt of de Basis cursus bij je past, ben ik hier om je te helpen. Laten we samen bespreken wat je zoekt en waar je behoeften liggen. Ik kan je meer vertellen over de inhoud van de cursus en hoe het jou specifiek kan ondersteunen. Bel gerust, stel je vragen, en laten we samen kijken wat de perfecte match voor jou is! 😊

Is betalen in termijnen mogelijk?

Absoluut! Ik vind het heel belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Daarom kan de factuur in twee termijnen voldaan worden. Het is wel belangrijk dat het volledige bedrag uiterlijk 2 werkdagen voor de start binnen is. 

Ik sta voor je klaar

Gewoon wat vragen, even kennismaken of overleggen welke cursus het best bij jouw situatie past? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen, zodat ik je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontspannen bevallen bij medische indicatie cursus