Compleet

De Complete Cursus geeft je diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde kennis over de bevalling.

Hierdoor ben je perfect voorbereid en behoud je controle, zelfs als het anders lopen dan verwacht.

Sharon Groen
Child Birth Educator

Bevallen vol vertrouwen door een bevalcursus

Waarom deze cursus?

Deze uitgebreide cursus biedt diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde kennis over de bevalling, zodat je niet alleen weet wat er gebeurt, maar ook waarom. Je krijgt inzicht in het geboorteproces en leert wat jouw specifieke behoeften zijn voor jouw bevalling. Deze cursus bereid je niet alleen voor op het ideale scenario, maar geeft je ook de tools en kennis om keuzes te maken in minder ideale situaties. Hierdoor kun je zelf de regie behouden, zelfs als dingen anders lopen dan verwacht.

Wat leer je?

Cursusdag 1
Cursusdag 2
Cursusdag 3

Extra’s na de
cursusdagen:

Extra’s na de cursusdagen:

Na deze cursus

Kortom: Bereid je voor op een prachtige bevalling waarin jij de regie hebt en creëer de geboorte-ervaring waar je met geluk en trots op terugkijkt!

Prettig bevallen cursus. Basis, compleet en bij medische indicatie.

Speciale bonus

Praktische informatie

De Complete Cursus geeft je diepgaande en wetenschappelijk onderbouwde kennis zodat je regie kunt behouden en met trots kunt terugkijken op jouw bevalling.

Ervaringen van andere Geboorte Academy moeders

Sharon, serieus, ik kan niet genoeg zeggen hoe dankbaar we zijn voor jouw cursus. Dankzij jou snapte ik wat er gaande was tijdens mijn bevalling. Ik durfde zelfs te dromen van die ‘droom geboorte’, en toen het anders liep, wist ik precies hoe ermee om te gaan. Je hebt me doen nadenken over mijn angsten, hoe ik die kon tackelen, en me volledig over te geven aan de mooiste uitdaging in mijn leven. Dankjewel!❤️

Lisa | moeder van mees

Hoi lieve Sharon, ik heb jouw cursus met zoveel plezier gevolgd. Als single mom kon ik niet wachten om de wereld te laten zien hoe mijn baby en ik dit samen gingen rocken. Alles verliep precies zoals ik wilde; heerlijk in mijn vertrouwde omgeving, samen met mijn geweldige verloskundige. Door jouw input, kennis en praktische tips voelde ik me in controle. Bedankt voor het vertrouwen dat je mij hebt gegeven.

vera | moeder van sem

Na een eerdere traumatische bevalling was dit écht de geboorte waar ik zo op had gehoopt. Ik voelde me veilig, gesteund en gehoord. Geen moment heb ik gedacht dat het me teveel werd. Alles ging in overleg, en er was respect voor mijn wensen. Het gevoel van regie, het gaf me kracht en moed. Ik hoop dat je nog heel veel vrouwen mag gaan helpen, want dit was zo ontzettend waardevol. Dus nogmaals, dankjewel!

Laura | moeder van daan

Veelgestelde vragen

Waar haal jij de medische informatie vandaan?

Ik ben opgeleid door Rianne Reijneveld van Medisch Bevallen, wat mijn basis vormt. Voor overige medische informatie raadpleeg ik betrouwbare wetenschappelijke artikelen. En voordat ik iets deel, laat ik het altijd checken door een verloskundige en/of gynaecoloog. Zo zorg ik ervoor dat jij de meest accurate en begrijpelijke informatie ontvangt. 🌟 Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust!

Wat is het beste moment om te starten?

Het draait allemaal om jouw gevoel! Of je nu bij 12 weken denkt, “Yes, laten we beginnen!” of bij 36 weken denkt, “Misschien is zo’n cursus toch handig,” het maakt niet uit. Kies wat het beste bij jouw situatie past. Mijn advies? Start na de 20 weken en idealiter rond de 26-28 weken, zodat je genoeg tijd hebt om je te verdiepen en je wensen met je geboorteteam te bespreken.

Wat maakt deze cursus zo uniek?

Ja, ik heb 100% geloof in de natuurlijke kracht van het vrouwelijk lichaam, en dat komt uiteraard uitvoerig aan bod.

 

Wat mijn cursus anders maakt, is dat we niet alleen jouw droombevalling bespreken, maar ook de ‘wat-als’ scenario’s. Zodat jij je straks 100% in controle voelt, en weet dat je het aankunt, wat er ook op je pad komt ♡

Wat als je al eerder bent bevallen?

Dat is helemaal prima. Of het nu je eerste of volgende bevalling is, de cursus biedt waardevolle inzichten en tools die relevant zijn voor elke zwangerschap. Als je twijfelt, neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee. 

Wat als ik niet zo wetenschappelijk ben aangelegd?

No worries. Het is mijn passie om complexe wetenschap te vertalen naar begrijpelijke taal zonder ingewikkelde poespas. De cursus is voor iedereen, ongeacht je achtergrond. Het draait om praktische kennis en zelfvertrouwen, niet om ingewikkelde termen.

Ik twijfel of deze cursus bij me past, wat nu?

Bel of app me! Als je twijfelt of de Complete cursus bij je past, ben ik hier om je te helpen. Laten we samen bespreken wat je zoekt en waar je behoeften liggen. Ik kan je meer vertellen over de inhoud van de cursus en hoe het jou specifiek kan ondersteunen. Bel gerust, stel je vragen, en laten we samen kijken wat de perfecte match voor jou is! 😊

Is betalen in termijnen mogelijk?

Absoluut! Ik vind het heel belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Daarom kan de factuur in twee termijnen voldaan worden. Het is wel belangrijk dat het volledige bedrag uiterlijk 2 werkdagen voor de start binnen is. 

Ik sta voor je klaar

Gewoon wat vragen, even kennismaken of overleggen welke cursus het best bij jouw situatie past? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen, zodat ik je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontspannen bevallen bij medische indicatie cursus