Medische indicatie

Verwacht jij een meerling, inleiding, een geplande keizersnede, een stuitligging of heb je een andere medische indicatie?

Dan pas ik de cursus volledig aan op jouw persoonlijke situatie.

Sharon Groen
Child Birth Educator

Waarom deze cursus?

Verwacht jij een meerling, inleiding, een geplande keizersnede, een stuitligging of heb je een andere medische indicatie? Dan pas ik de cursus volledig aan op jouw persoonlijke situatie. Dit doe ik – naast jouw eigen zorgverleners – samen met gynaecologen en verloskundigen, zodat ik je altijd de juiste en goed onderbouwde hulp kan bieden.

Wat leer je?

Cursusdag 1
Cursusdag 2
Cursusdag 3

Extra’s na de
cursusdagen:

Extra’s na de cursusdagen:

Na deze cursus

Kortom: Bereid je voor op een prachtige bevalling waarin jij de regie hebt en creëer de geboorte-ervaring waar je met geluk en trots op terugkijkt!

Prettig bevallen cursus. Basis, compleet en bij medische indicatie.

Speciale bonus

Praktische informatie

In de Medische Indicatie Cursus ontvang je informatie die volledig is afgestemd op jullie persoonlijke situatie en zorg jij er voor dat je met trots kunt terugkijken op jouw bevalling.

Ervaringen van andere Geboorte Academy moeders

Voordat de Medische Indicatie cursus van start ging had ik al een enorme klik met Sharon. Tijdens de intake sprak zij zoveel vertrouwen en kracht uit, precies wat ik nodig had. Ondanks mijn geplande inleiding heeft zij mij laten inzien dat een medische setting ook heel erg mooi kan zijn. Ik wist precies wat er komen ging, wat mijn opties waren en hoe ik mijn eigen wensen in deze situatie een plek kon geven. Oneindig veel dank lieve Sharon ♥

rianne | moeder van dexx

Oh man, ik was zo blij dat jij ons kon bijstaan in de voorbereiding op de tweelingbevalling. In het ziekenhuis waren ze vooral gefocust op de gezondheid van de baby’s, en ik had geen idee wat me te wachten stond met die bevalling. Jij hebt duidelijk uitgelegd wat de verschillende scenario’s waren, de meest voorkomende complicaties en interventies, maar vooral hoe ik mijn eigen dromen kon waarmaken. Onwijs bedankt!

eva | moeder van ted en mees

Ondanks de geplande keizersnede voelde ik de behoefte om me tot in de puntjes voor te bereiden. Ik wilde deze ervaring onvergetelijk maken, ondanks alle medische procedures. Jouw begeleiding inspireerde me om een gynaecoloog te vinden die mijn wensen begreep en openstond voor een gentle sectio. Ik voelde me volledig in controle en, mede dankzij jou, beleefde ik de mooiste ervaring van mijn leven. Dikke kus van deze trotse moeder!

jet | moeder van lizzy 

Veelgestelde vragen

Waar haal jij de medische informatie vandaan?

Ik ben opgeleid door Rianne Reijneveld van Medisch Bevallen, wat mijn basis vormt. Voor overige medische informatie raadpleeg ik betrouwbare wetenschappelijke artikelen. En voordat ik iets deel, laat ik het altijd checken door een verloskundige en/of gynaecoloog. Zo zorg ik ervoor dat jij de meest accurate en begrijpelijke informatie ontvangt. 🌟 Heb je nog meer vragen? Stel ze gerust!

Wat is het beste moment om te starten?

Het draait allemaal om jouw gevoel! Of je nu bij 12 weken denkt, “Yes, laten we beginnen!” of bij 36 weken denkt, “Misschien is zo’n cursus toch handig,” het maakt niet uit. Kies wat het beste bij jouw situatie past. Mijn advies? Start na de 20 weken en idealiter rond de 26-28 weken, zodat je genoeg tijd hebt om je te verdiepen en je wensen met je geboorteteam te bespreken.

Wat maakt deze cursus uniek?

Ja, ik heb 100% geloof in de natuurlijke kracht van het vrouwelijk lichaam, en dat komt uiteraard uitvoerig aan bod.

 

Wat mijn cursus anders maakt, is dat we niet alleen jouw droombevalling bespreken, maar ook de ‘wat-als’ scenario’s. Zodat jij je straks 100% in controle voelt, en weet dat je het aankunt, wat er ook op je pad komt ♡

Wat als je al eerder bent bevallen?

Dat is helemaal prima. Of het nu je eerste of volgende bevalling is, de cursus biedt waardevolle inzichten en tools die relevant zijn voor elke zwangerschap. Als je twijfelt, neem gerust contact op. Ik denk graag met je mee. 

Wat als ik niet zo wetenschappelijk ben aangelegd?

No worries. Het is mijn passie om complexe wetenschap te vertalen naar begrijpelijke taal zonder ingewikkelde poespas. De cursus is voor iedereen, ongeacht je achtergrond. Het draait om praktische kennis en zelfvertrouwen, niet om ingewikkelde termen.

Ik twijfel of deze cursus bij me past, wat nu?

Bel of app me! Als je twijfelt of de Medische Indicatie cursus bij je past, ben ik hier om je te helpen. Laten we samen bespreken wat je zoekt en waar je behoeften liggen. Ik kan je meer vertellen over de inhoud van de cursus en hoe het jou specifiek kan ondersteunen. Bel gerust, stel je vragen, en laten we samen kijken wat de perfecte match voor jou is! 😊

Is betalen in termijnen mogelijk?

Absoluut! Ik vind het heel belangrijk dat de cursus voor iedereen toegankelijk is. Daarom kan de factuur in twee termijnen voldaan worden. Het is wel belangrijk dat het volledige bedrag uiterlijk 2 werkdagen voor de start binnen is. 

Ik sta voor je klaar

Gewoon wat vragen, even kennismaken of overleggen welke cursus het best bij jouw situatie past? Aarzel niet en neem gerust contact met me op.

Samen kijken we naar jouw behoeften en wensen, zodat ik je kan helpen bij het maken van de juiste keuze.

Ontspannen bevallen bij medische indicatie cursus